Suodatin

0

Tavarantoimittajat

Tavarantoimittajat ja tehtaat

Suurin osa tuotannostamme on Aasiassa, ja Kiina on pääasiallinen tuotantomaa. Muita Cellbes-tuotteiden tuotantomaita ovat Intia, Turkki, Bangladesh ja Pakistan.

Jos haluat selvittää, missä maassa tietty tuote on valmistettu, löydät tiedot kunkin vaatteen pesuohjeesta. Jos asiakas haluaa saada tämän tiedon ennen tilauksen tekemistä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Cellbes ei omista omia tehtaita, vaan tekee yhteistyötä yksityisten tekstiilituottajien kanssa Euroopassa ja Aasiassa. Kun aloitamme uuden yhteistyön toimittajan kanssa, vaadimme yksityiskohtaista tietoa tehtaista, joiden kanssa he työskentelevät, heidän tuotantoketjustaan sekä kaikista voimassa olevista tuotesertifikaateista ja kolmannen osapuolen tarkastusten tuloksista. Toimittajan on käytävä perusteellisesti läpi toimittajasopimuksemme, ns. Supplier's Guide, ja allekirjoitettava se. Toimittajasopimuksemme sisältää käytännesääntöjen lisäksi muun muassa eläinoikeudelliset periaatteet, laatuvaatimukset ja kemikaalivaatimukset.


Työskentelemme tällä hetkellä 60 tavarantoimittajan kanssa, jotka ovat valmistaneet tuotteita yhteensä 81 ompelutehtaassa (huhtikuu 2022). Läpinäkyvyys on tärkeä osa kestävyystyötämme. Siksi olemme päättäneet julkistaa, mitkä ompelutehtaat valmistavat Cellbesin tuotteita.


Luettelo sisältää Cellbesille aktiivisesti toimittavat ompelutehtaat julkaisuhetkellä. Luettelo julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja päivitettiin viimeksi huhtikuu 2023. Katso luettelo täältä.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.