Suodatin

0

Laatutestit

Laatutestit

Laadunvarmistus – osa Cellbesin DNA:ta vuodesta 1954

Cellbes aloitti matkansa yli 65 vuotta sitten yhdellä tuotteella – japanilaisella lakanakankaalla. Kangas oli kapea ja kutistui pesussa, mutta se kesti hyvin kulutusta, joten siitä tuli ruotsalaisten kotitalouksien suosikkituote. Laatu on osa Cellbesin DNA:ta ja vaikka nykyisin keskitymme lähinnä naisten vaatteisiin (jotka testataan muun muassa kutistumista vastaan!), haluamme edelleen, että sinä asiakkaana voit kuluttaa vaatteitasi.


Meille on tärkeää, että tuotteet kestävät pitkään ja istuvat hyvin, jotta niistä tulee asiakkaidemme suosikkeja. Käyttämättömän vaatteen tuotanto on kuormittanut ympäristöä tarpeettomasti, ja käyttämättömästä vaatteesta tulee nopeasti jätetuote. Siksi olemme jo useiden vuosien ajan tehneet laatutyötä omien tuotemerkkiemme Cellbes ja Cellbes Equestrian osalta.

Olemme koonneet asiakirjaan kaikki laatuvaatimuksemme, jotka tavarantoimittajamme ovat vastaanottaneet ja allekirjoittaneet.

Testejä, testejä ja vielä lisää testejä

Varmistaaksemme, että korkeita laatuvaatimuksiamme noudatetaan, testaamme kaikki omien tuotemerkkiemme Cellbes ja Cellbes Equestrian tuotteet. Tämä tehdään pääasiassa toimittajamaissa ulkopuolisten laboratorioiden kautta, mutta se voi tapahtua myös pääkonttorissamme Boråsissa. Jokainen verkkosivuiltamme tai kuvastoistamme löytyvä Cellbes-tuote on läpäissyt lukuisia laatutestejä ennen saapumistaan asiakkaillemme. Testaamme muun muassa värinkestoa, kutistumista, kiertymistä ja nikkeliä ennen tuotannon käynnistymistä suuressa mittakaavassa. Lisäksi ennen tuotannon aloittamista useita eri kokoja kutakin vaatetta mitataan ja testataan pääkonttorissamme Boråsissa. Kaikki mitat ja yksityiskohdat tarkistetaan huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että tuotannosta tulee toiveittemme mukaista. Kun tuotanto on käynnissä, teemme lisätarkastuksia laivanäytteiden muodossa. Niissä tarkistetaan mitat, istuvuus, yksityiskohdat ja merkinnät vielä kerran ennen tuotteiden laivaamista.

Kun lähetykset ovat saapuneet Boråsin varastoomme, jokaisesta toimituksesta otetaan pistokoe lisätarkistusta varten. Tämä auttaa meitä havaitsemaan kuljetuksen aikana mahdollisesti tapahtuneet vahingot. Jos poikkeamia havaitaan, voimme usein korjata ne paikallisesti Boråsissa.


Vaikka panostamme paljon tuotteidemme laadunvarmistukseen, saattaa valitettavasti käydä niin, että virheellisesti merkittyjä tai viallisia tuotteita pääsee välillä läpi. Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme jatkuvasti parantamaan rutiinejamme, jotta asiakkaamme saisivat parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Jos tuotteesi ei vastaa toiveitasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.