Suodatin

0

Kemikaalit

Kemikaalit

Negatiivisesta maineestaan huolimatta kemikaaleista on paljon hyötyä. Kemikaaleja on lähes kaikkialla ympärillämme – huonekaluissa, vaatteissa, ruoissa, lääkkeissä ja hygieniatuotteissa. Tekstiilituotteen valmistusprosessissa käytetään monenlaisia kemikaaleja, joiden tarkoituksena on parantaa tuotetta. Kemikaaleja käytetään muun muassa antamaan kankaalle sen kaunis väri tai jokin erityisominaisuus.

Vastuullinen kemikaalien käsittely on kuitenkin välttämätöntä. Jos tietoja riskeistä ja niiden seurauksista ei ole, seuraukset voivat olla merkittäviä. Cellbes tekee sen vuoksi paljon työtä kemikaalikysymysten parissa, ja toimittajiamme tiedotetaan jatkuvasti uusista vaatimuksista, joita tehdään kansainvälisen ja eurooppalaisen lainsäädännön pohjalta.

Tuotteemme eivät tietenkään saa sisältää aineita, jotka ylittävät säädökset tai ovat lainsäädännön mukaan kiellettyjä. Emme hyväksy tuotteita, jotka sisältävät EU:n REACH-kemikaaliasetuksen ehdokkaiksi merkittyjä aineita.


Kemikaalivarmistus

Varmistaaksemme, että toimittajamme noudattavat lainsäädäntöä ja ettei tuotteissamme ole haitallisia kemikaaleja, teemme tuotteillemme jatkuvasti pistokokeita. Testattavat tuotteet perustuvat toimittajan aiempaan historiaan, siihen, onko toimittaja uusi tai onko tuote uuden lainsäädännön mukainen riskituote. Kokeita ei siis tehdä sattumanvaraisesti, vaan ne määräytyvät tuotteen riskiarvioinnin perusteella.


Kemikaliegruppenin jäsenyys

Osana kemikaali- ja kestävyystyötämme Cellbes on Kemikaliegruppenin jäsen. Kemikaliegruppen on osa Research Institutes of Sweden (RISE) -organisaatiota, jonka tehtävänä on levittää uusinta tietoa kemikaaleihin ja ympäristöön liittyvistä ongelmista tekstiili- ja elektroniikka-alan jäsenyrityksille. Kemikaliegruppenin oppaasta "Chemicals Guidance" tavarantoimittajamme saavat tietoa säännellyistä kemikaaleista, niiden yleisimmistä prosesseista sekä siitä, miten ne vaikuttavat ympäristöön ja ihmisiin. "Chemical Guidance" -oppaan uusin painos lähetetään kaksi kertaa vuodessa.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.