Suodatin

0

Pakkaukset

Pakkaukset

Pyrimme pakkaamaan tavarat niin, että ne vievät mahdollisimman vähän tilaa kuljetuksen aikana, ja että jokainen paketti sisältää mahdollisimman vähän ilmaa. Siksi olemme päättäneet lähettää tuotteemme pusseissa pahvilaatikoiden sijaan. Tällä hetkellä noin 86 % toimituksista on pakattu muovipakkauksiin ja loput aaltopahvilaatikoihin.

Muovipussit on valmistettu matalan tiheysluokan polyeteenistä (04 LDPE), joka on ohutta ja helposti kierrätettävää muovia. Syksyllä 2021 siirrymme pusseihin, jotka on valmistettu 100-prosenttisesta kierrätysraaka-aineesta ja joista vähintään 50 % on peräisin kuluttajan keräämästä kierrätysmuovista. Tämä vähentää ympäristövaikutustamme ja auttaa lisäämään kuluttajien keräämän muovin kysyntää. Olemme myös tehneet pusseistamme hieman ohuempia ja poistaneet sangat pienimmistä pusseistamme materiaalinkulutuksen vähentämiseksi.

Kevääseen 2020 asti pakkasimme asiakkaille lähetettävät kuvastot muovikääreeseen. Pääasiallinen syy oli se, että pakkasimme jokaiseen lähetykseen kaksi erilaista kuvastoa. Syksystä 2020 lähtien lähetämme kuvastomme ilman muovikäärettä.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.