Suodatin

0

Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu ja ihmisoikeudet

Tuotantomaidemme sosiaaliset näkökohdat ovat meille tärkeä asia ja työskentelemme sen parissa päivittäin ja läheisessä yhteistyössä toimittajiemme kanssa sekä myös kansainvälisen Amfori BSCI -organisaation (Business Social Compliance Initiative) jäsenyyden kautta.

Tuotantotoimistomme Shanghaissa, joka on sekä maantieteellisesti että kielellisesti lähellä tuotantoa, on usein erittäin hyödyllinen, varsinkin kun on kyse päivittäisestä yhteydenpidosta tavarantoimittajien kanssa. Yhteyden lisääminen ja parantaminen tavarantoimittajiemme kanssa on asia, jonka parissa työskentelemme jatkuvasti, sillä pidämme sitä tärkeänä pitkän ja hyvin toimivan yhteistyön kannalta.


Amfori BSCI

Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) on maailman johtava aloite yrityksille, jotka työskentelevät sosiaalisen vastuun parissa keskittyen toimitusketjun työoloihin. Amfori BSCI ei itsessään ole merkintä, vaan yritysvastuujärjestelmä. Amfori BSCI -merkintä ei siis näy valikoimamme tuotteissa. Toisaalta se on vahva osoitus siitä, että jäsenyritykset työskentelevät vakavasti ja järjestelmällisesti toimitusketjun sosiaalisten asioiden parissa.

Amfori BSCI ja Code of Conduct

Käytämme myös Amfori BSCI:n Code of Conduct (CoC) -sääntöä, joka koskee kaikkia tavarantoimittajiamme ja heidän alihankkijoitaan. Käytännesäännöissä on 13 aluetta, jotka toimivat Amforin työn perustana ja sisältävät muun muassa turvallisuus-, palkka-, työaika-, lapsityö- ja vedenpuhdistusvaatimuksia. Näiden vaatimusten noudattamista valvotaan riippumattomien tarkastusyritysten tehtailla suorittamien auditointien avulla. Lue koko Code of Conduct täältä

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.