Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Myyntivastaava Cellbes B2B
Juuso Koskinen
Matkapuhelin: +358 400 453 037
Sähköposti: Juuso.Koskinen@cellbes.se

MIKSI VALITA CELLBES?

Luotettava toimittaja

Sekä pääkonttori että varasto sijaitsevat Boråsissa, joten pystymme tarjoamaan 4–7 päivän pikatoimituksen. Näin myymälä pystyy helpommin mukautumaan sään ja vuodenaikojen mukaan ja välttämään ylivarastoinnin.

Hyvät marginaalit

Cellbesillä on hyvät marginaalit ja olemme kannattava valinta. Lisäksi tarjoamme koon vapaan valinnan lisätilauksiin.

Laaja valikoima

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja runsaasti malleja, kuvioita ja värejä. Lisäksi annamme myymälälle mahdollisuuden täydentää valikoimaa itse suunnittelemillamme kengillä, alusasuilla, kylpyhuonetuotteilla, urheiluvarusteilla ja asusteilla.

Vakiintunut tuotemerkki

Yli 60 vuoden kokemuksen ansiosta uskallamme todeta, että olemme muodin asiantuntijoita. Kokemuksen ansiosta ymmärrämme erinomaisesti myymälöiden kohtaamia haasteita.

Upea kokovalikoima

Cellbes halua ottaa kaikki huomioon! Siksi valmistamme vaatteita sekä pieni- että suurikokoisille asiakkaille. Kokovalikoima 34–64 ja istuvuus ovat erittäin tärkeä osa konseptiamme.

BUSINESS2BUSINESS

Suuri levikki

Helmikuussa 2015 Cellbes käynnisti yhdessä muiden Consortio Fashion Groupin yritysten kanssa B2B-toiminnan. Alan vastaanotto oli valtaisaa ja ostavien asiakkaiden määrä on kasvanut siitä lähtien. Cellbes tuotemerkkinä myy päivittäin yli 100 myymälässä Ruotsissa ja muissa Euroopan maissa.

Pitkä kokemus

Yli 60 vuoden kokemus alalta takaa sen, että tunnemme haasteet ja ymmärrämme kuinka epämiellyttävää ylivarastointi on. Tarjoamme myymälöille mahdollisuuden hyödyntää ratkaisuumme, sillä tarjoamme muotia 33.000 m2:n kokoisesta varastosta, joka sijaitsee Boråsissa. Pikatoimitus 4-7 päivässä antaa myymälöille mahdollisuuden valita, miltä heidän varastonsa näyttää ja näin ollen mukauttaa myymälänsä valikoimaa vallitsevan sään ja vuodenajan mukaan. Lisäksi meillä on hyvät marginaalit ja tarjoamme koon vapaan valinnan kaikkiin lisätilauksiin.

Asiakkaan tarpeet huomioiden

Me olemme muotiyritys, joka auttaa naisia, jotka eivät jahtaa uusimpia trendejä, löytämään kaikenmuotoisille sopivan tyylin kuuntelemalla, opastamalla ja inspiroimalla. Tavoitteena on tulla muotialan parhaiten mukautuvaksi tuotemerkiksi naisille, jotka kiinnostuksen kohteista, vartalotyypistä ja iästä huolimatta haluavat tehdä aktiivisen valinnan, joka sopii heidän persoonalliseen tyyliinsä. Tyylikäs pukeutuminen tarkoittaa vartalotyyppiin sopivien vaatteiden löytämistä ja Cellbes haluaa olla mukana auttamassa asiakkaita.

Korkeat vaatimukset

Asetamme korkeat vaatimukset jälleenmyyjillemme ja he voivat omalta osaltaan asettaa korkeat vaatimukset meille toimittajana. Tuotevalikoima ja oikeat tuotteet oikeassa ajassa ovat avain siihen, että teemme parhaamme yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa.