Suodatin

0

Nukkumisympäristö sekä vaatetus, jossa nukumme vaikuttavat suoraan unenlaatuun ja siihen kuinka nopeasti nukahdamme. Myös minkälaisen miljöön ympäröimänä olemme, sen värit ja materiaalit, -vaikuttaa kaikki meihin enemmän tai vähemmän. Herkkäihoisen on vaikea nukahtaa yöasussa, joka on valmistettu keinotekoisista materiaaleista ja jotka ei hengitä. Siksi oikean yöasun valitseminen onkin kovin tärkeää. Yöllä iho ja elimistö uusiutuu, joten mikään ei saisi painaa tai hiertää, varsinkaan vaate, joka ovat suoraan kosketuksessa ihon kanssa. Tästä syystä on itselle oikealla yöasuvalinnalla on suuri merkitys.


Naisten pyjama - asukokonaisuus jokaiselle päivälle!

Pyjamalle löytyy useampikin käyttötarkoitus. Ensinnäkin siinä on lämmin ja mukava nukkua yönsä mutta on loistovalinta myös päivällä - hitaisiin aamuihin tai vaikka lempielokuvaa katsellessa. Huolellisesti valittu pyjama ei hierrä tai paina mistään, on ilmava ja siksi tärkeä osa vaatekaappia. Pyjama voi samalla olla myös erittäin tyylikäs. Erilaiset kuosit pyjamassa voivat olla tarvitsemasi piriste päivään. Värikäs pyjamasetti antaa virtaa uuteen päivään. Ilmava ja upea naisten paitapyjama on samaan aikaan sekä miellyttävä että viettelevä. Riippumatta siitä minkä tyylisen pyjaman valitsee on tärkeää, että se on valmistettu korkealaatuisesta ja miellyttävästä materiaalista. Pyjaman tulee olla hengittävä, ilmava, pehmeä ja sen käyttäminen tuntua hyvältä eikä aiheuttaa allergisia reaktioita. Pyjama on lähimpänä ihoa, jolloin materiaalin laadulla on suuri merkitys.


Naisten pyjama - lyhyillä vai pitkillä hihoilla?

Pyjamia löytyy eri vuodenaikoja ja tilaisuuksia varten. Osa sopii paremmin lämpimään kesäkauteen kun taas toiset soveltuvat käytettäviksi talvella. Kun ulkolämpötila nousee on lyhythihainen naisten pyjama luonnollisesti parempi valinta, koska se ei hiosta. Lämmintä vuodenaikaa varten löytyy myös pyjamashortseja tai ¾-pituisia pyjamahousuja. Mikäli ulkona on jo kylmempää, kannattaa shortsit jättää kaappiin ja valita pyjama pidemmillä lahkeilla. Pitkähihainen pyjama on loistava valinta talvella, koska lämmin flanellimateriaali lämmittää koko vartaloa.


Naisten pyjama - mustana vai värillisenä?

Laajasta valikoimastamme löytyy naisten pyjamia monissa eri kuoseissa ja väreissä, niin pastellin sävyisenä kuin mustanakin. Ainutlaatuisesta ja monipuolisesta mallistostamme pyjaman ystävät löytävät varmasti itselleen oman suosikkinsa! Meiltä löydät niin ilmavat, väljemmät että vartalon myötäisetkin mallit. Osa malleistamme ovat napitettavia ja toiset pään yli vedettäviä. Valitse omasi tyylisi mukaan!

Verkkokauppamme mallistossa on tyyliltään helposti yhdisteltävät kuosit. Kukalliset housut sopivat täydellisesti klassisen t-paidan kanssa ja eri värejä on mukava yhdistellä. Yhdistellessäsi pyjamakokonaisuutta ei tarvitse noudattaa valmiita yhdistelmäkokonaisuuksia vaan voit itse luoda täysin oman näköisesi kokonaisuuden. Vain mieltymyksesi ja luovuus ovat rajana. Tutustu valikoimaan nyt! Naisten pyjamat - löydä täydellinen setti Cellbesiltä! Suosittelemme tutustumaan klassisiin t-paita tarjouksiimme, joita on hauska yhdistellä eri väristen vaatteiden kanssa.


Yö- & oloasuista Loungewear Housut Yöpaita Aamutakit

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.