Suodatin

0

Aamutakki voi joskus unohtua vaatekaapin perälle. On kuitenkin hyvä palauttaa mieleen sen käyttömahdollisuuksista. Se on erittäin mukava päällä, sitä voi käyttää yhdessä pyjaman kanssa ja on loistava valinta osaksi päivän asua. Yleensä aamutakkiin kuuluu vyö, jolla sen saa näppärästi solmittua kiinni ja helposti avattua auki, mutta myös vetoketjullisia malleja on saatavilla. Naisten puuvillaiset kylpytakit ovat monikäyttöisiä niiden helppouden vuoksi. Sen päälle pukeminen käy ripeästi eikä sen riisuminenkaan montaa sekuntia vie. Aamutakkeja löytyy monessa koossa ja erilaisia malleja on saatavilla, niin että jokainen nainen varmasti löytää haluamansa!


Naisten pitkä aamutakki - loistovalinta kylmempiin päiviin

Verkkokauppamme valikoima on täynnä kauniita naisten aamutakkeja. Riippumatta vartalotyypistä, pukee se jokaista naista. Aamutakin ei tarvitse aina olla tyköistuva ja tiukka näyttääkseen upealta ja kauniilta kantajallaan. Väljemmät mallit on kauniisti yhdisteltävissä erilaisten pyjamien ja yöpaitojen kanssa. Riippumatta siitä mihin nukkuja pukeutuu, kruunaa aamutakki takuuvarmasti tyylin kuin tyylin. Pukeutumalla hillityn kauniiseen kimonotyyliseen aaumtakkiin voit tuntea olosi kuin jumalattarella, joka kietoutuu kauniiseen asuun ennen nukkumaanmenoa.

Näyttävä naisten aamutakki on helposti yhdisteltävissä niin alusvaatteiden kuin pyjamankin kanssa. Aamutakin saa nopeasti ja sulavasti puettua päälleen, kun ovikello soi yllättäen tai kun odottamattomia vieraita saapuu, mahdollistaen että pääset ovelle tulijaa vastaan. Kaunis aamutakki sopii hyvin asuksi niin kotikylpylää varten kuin ystävien kanssa seurusteluun myöhäisille tunneille asti. Valinta on sinun, puhutteleeko lämmin velourinen kylpytakki vai onko viettelevä satiininen aamutakki valintasi.


Naisten kesäinen aamutakki - kevyt ja hienostunut

Vaikka kylpytakki mielletään viileiden iltojen lämmittäväksi asuksi, ei se ole pelkästään sitä. Valitessasi kesäksi kevyen, hienostuneen ja ilmavan aamutakin sopii se täydellisesti esimerkiksi hotellin altaalle tai käytettäväksi suihkun jälkeen. Värikkäät luonnon viskoosista valmistetut aamutakit ovat niin kauniita, että olisi sääli olla esittelemättä niitä muille. Yhdistelemällä naisten kimono-tyylisen aamutakin housujen tai t-paidan kanssa saa siitä näyttävän asukokonaisuudenkin. Kauniisti sidottuna näyttää se jopa mekolta!

Naisten pitkä aamutakki löytyy myös kauniilla kimono-leikkauksella. Aamutakkeja löytyy kauniissa väreissä ja erilaisissa kuoseissa. Leikkaus ja tyylit vaihtelevat eläinkuvioista urheilullisiin malleihin. Ne, jotka haluavat käyttää muuta kuin tavallista aamutakkia, ihastuvat varmasti pitkään collegetakkiin harjatulla pehmeällä sisävuorella. Takki ei ole ainoastaan lämmin ja mukava, vaan myös erittäin käytännöllinen, koska siinä on huppu. Tämä on huippuvalinta heille, jotka pitävät patikoinnista ja tarvitsevat tuulelta suojaavaa aamutakkia suihkun jälkeen. Lisäetuna, toisin kuin perinteisessä aamutakissa on tämä malli vetoketjullinen, eikä sinun siis tarvitse olla huolissasi yllättävästä solmitun vyön aukeamisesta. Tästä loistava vaihtoehto niille naisille, jotka ei eivät pidä klassisesta vyöllisestä aamutakista.


Naisten puuvillaiset aamutakit - tutustu eri tyyleihin ja väreihin

Oikean aamutakin valitseminen voi olla oikein hauskaa. Alkuun on hyvä pitää mielessä, mitä ominaisuuksia aamutakista voi odottaa. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja monissa eri värissä. Naisten ilmava puuvillainen aamutakki on pehmeä, lämmin ja antaa ihon hengittää. Aamutakkimme ovat kauniita ja sopivat kaiken kokoisille ja muotoisille naisille. Lisäksi aamutakeissamme on monen naisen arvostamat hyvin suunnitellut isot taskut. Niihin saat sujautettua puhelimesi, nenäliinapaketin ja muut tarpeelliset asiat. Aamutakkiin voi pukeutua niin kotona kuin ottaa mukaan matkalle. Useimmat aamutakit voi pestä pesukoneessa ja noudattamalla pesuohjeita ei sinun siis tarvitse olla huolissasi siitä että se kutistuu pesussa. Aamutakki on helppo pakata mukaan matkalle. Valitse itsellesi oikean kokoinen ja mieluisan mallinen aamutakki niin pääset nauttimaan kauniista käytännöllisestä asusta!


Yö- & oloasuista Loungewear Housut Yöpaita Pyjama

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.