• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Viileitä pellavavaatteita

Pellava on kesän materiaali

Rentoa eleganssia

Pellava on kesän materiaali

Saavuttaaksemme viileän ja ilmavan luonnonmateriaalin miellyttävän tunteen valmistamme pellavavaatteemme 100 % pellavasta. Se antaa niille kauniin pellavaisen rakenteen ja luo vastuullisia ja kestäviä vaatteita.

...

Pellavan suuri etu on se, että jokainen laskos ja ryppy lisäävät sen viehätysvoimaa. Jos haluat silittää isoimpia ryppyjä, et tarvitse silitysrautaa. Kokeile suihkuttaa hieman vettä taitokseen ja ripustaa pellava kuivumaan. Täydellinen vinkki, jos vaatteet ovat ryppyyntyneet matkalaukussa.

Cellbes
...

Ensimmäinen pellavakangas valmistettiin 5000 eKr. Nykyisin pellava on yksi klassisimmista, ajattomimmista ja kestävimmistä materiaaleistamme. Eikä ainoastaan siksi, että pellavavaatteet ovat tyylikkäitä ja niitä voi käyttää yhä uudelleen vuodesta toiseen. Mutta myös siksi, että pieni vedenkulutus tuotannossa tekee siitä ekologisesti kestävämmän vaihtoehdon puuvillalle.

...
Cellbes

Täytä vaatekaappi pellavan rennolla eleganssilla ja nauti vaatteista, jotka sopivat yhtä hyvin ylelliselle lomalle Rivieralle kuin kodin aurinkoiselle parvekkeelle.

...
Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus