Pyjama


Hemmottele itseäsi ja panosta oikein mukavaan pyjamaan, jossa on sekä hyvä nukkua että viettää aikaa kotona. Meiltä löydät tyylikkät, mukavat pyjamat useissa malli-, koko- ja värivaihtoehdoissa. Valikoimastamme löytyy sekä pienempiä että suurempia kokoja, josta löydät varmasti itsellesi juuri oikean. Jos nukut paremmin ohuemmissa vaatteissa, voi lyhyen mallinen, t-paita-shortsipyjama olla parempi vaihtoehto sinulle. Valikoimastamme löytyy talvea ajatellen myös täyspitkiä miesten pyjamia. 


Miesten pyjamat - vaihtoehtoja kaiken kokoisille 

Ilmava puuvillasta valmistettu pyjama on loistovalinta, joka pitää sinut lämpimänä kylminä talviöinä ja viileänä kuumina kesäöinä. Valitsemalla pyjaman valikoimastamme takaamme ylellistä mukavuutta ja kokonaisia yöunia. Cellbesin valikoiman miesten pyjamat mahdollistavat vapaan liikkumisen nukkuesassi eivätkä ärsytä ihoa. Pyjama, jolla on puhutteleva ulkonäkö, on laadukas ja huolella valmistettu sekä pitkäikäinen tuo iloa pidemmäksikin aikaa. Miesten yöasut ja aamutakit ovat valmistettu hengittävästä materiaalista ja ne ovat miellyttävät päällä. Suosittelemme tutustamaan monipuoliseen valikoimaamme, josta löydät muodissa olevia malleja ja kirkkaita värivaihtoehtoja. Cellben verkkokaupassa myytävät miesten pyjamat koostuvat yleensä väljistä housuista tai shortseista sekä pitkä- tai lyhythihaisesta paidasta. Valitse itsellesi täydellinen setti, joka tuntuu miellyttävältä ja edesauttaa hyvälaatuista unta. Miesten aamutakit ja pyjamat ovat saatavilla laajassa valikoimassa kokoja, S:stä 8XL:ään. Enää sinun ei tarvitse murehtia/olla huolissasi palelemisesta tai hikoilemisesta öisin. Korkealaatuiset miesten pyjamat luovat perustan hyville yöunille. Voit myös valita pyjaman mukavaksi kotivaatteeksi, joka sopii täydellisesti niihin ihanan hitaisiin viikonloppuaamuihin. Miesten pyjamat osoitteessa Cellbes.fi - saatavana verkkokaupasta! 


Kun haluat panostaa matkasi laatuun vielä vähän enemmän, valitse silloin miesten kylpytakit ja pyjamat osoitteesta Cellbes.fi edulliseen hintaan. Takaamme turvalliset, nopeat ja kätevät verkkokauppaostokset. Valitse sinulle sopiva malli, oikea koko ja tee tilaus. Tilaamasi miesten pyjama lähetetään huolellisesti pakattuna, pyjaman voit helposti palauttaa, jos muutat mielesi. Älä siis epäröi ja tee tilauksesi jo tänään! Löydä miesten pyjamat, koot ja värivaihtoehdot osoitteessa Cellbes.fi. Cellbesin verkkokaupan miesten pyjamat ovat useimmiten saatavana koossa: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5X, 6XL, 7XL, 8XL ja värivaihtoehdot ovat: musta, sininen, harmaa ja vastaavat värit. Tutustu vaihtoehtoihimme sekä minkä miesten pyjaman voit tilata jo tänään! Huolehdi unenlaadustasi ostamalla miellyttävä pyjamasetti. 


Cellbesin verkkokaupasta löydät tyylikkäät ja korkealaatuiset miesten pyjamat. Valikoimasta löydät täydellisen kokonaisuuden kesäksi, jotka koostuvat ilmavasta t-paidasta ja shortseista sekä pehmeän lämmittävän pyjamasetin talveksi. Suosittelemme myös lämpimästi miesten aamutakkeja, joita löytyy monissa trendikkäissä väreissä. Näiden ansiosta lomastasi tulee entistä mukavampi!


YÖ- JA OLOASUT AAMUTAKIT OLOHOUSUT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.