Suodatin

0

Vaikka monet yhdistävät syksyn masentuneeseen mielialaan ja melko synkkämieliseen auraan, talvi tuo joulun ansiosta mukanaan paljon muutoksia. Näinä kylminä kuukausina, lyhyinä päivinä ja pitkinä öinä joulu on usein valokeilassa. Joulun aika täyttää sydämen optimismilla ja tulisijan lämmöllä ja antaa mahdollisuuden levätä arjen ongelmista. Juhlissa ei ole kyse vain juhlimisesta rakkaiden kanssa, vaan myös valmistautumisesta. Monet suunnittelevat valmistavansa muutamia perinteisiä ruokia jouluaaton illalliseksi ja sitä seuraavina päivinä, antaa lahjoja perheelle ja ystäville, siivoa ja sisustaa kotia. Vaikka nämä toimet vaativat paljon sitoutumista, useimmat ihmiset tekevät niitä mielellään ja intohimolla. Joulukoristeiden avulla voit tuntea joulun ainutlaatuisen tunnelman. Koristeista suosituimpia ovat teemakohtaiset tekstiilit tai jouluvalot. Se on varma tapa tuntea joulun taika!


Jouluaiheiset ikkunakoristeet - näky, joka miellyttää silmää

Talvisin ikkunaa ei tarvitse yhdistää kylmään ja rapeaan, päinvastoin. Koristeltu ikkuna herättää lämpimiä tunteita, jotka liittyvät onnelliseen odotusaikaan, kunnes ensimmäinen tähti ilmestyy taivaalle. Jouluaiheiset ikkunakoristeet ovat ensisijaisesti erilaisia ​​verhoja, joissa on tyypillinen joulukuvio. Erityisen suosittuja koristeita ovat erilaiset punaisen väriset tai punaisen värisillä kuvioilla materiaalit. Jos tämä väri on edelleen ristiriidassa muun sisustuksen kanssa, kannattaa valita toinen yhdistelmä, joka kankaan erityisten koriste-elementtien ansiosta sopii täydellisesti joulun tunnelmaan. Joulukoristeet eivät miellytä vain perheenjäsenten silmiä. Ikkunan sisäpuolella olevat koristeet näkyvät usein myös ulkopuolelta, jolloin myös ohikulkijat voivat ihailla niitä. Lisäksi paremman vaikutuksen saavuttamiseksi verhotanko voidaan koristella valosarjalla.


Joulukoristeet pöydälle - kodin sydän
Ikkunat eivät ole ainoa paikka, joka usein koristellaan kodeissa tärkeiden juhlien yhteydessä. Monissa kodeissa perinne on ennen kaikkea vieraanvaraisuus, ja kun vieraita tulee, heidät yleensä kutsutaan pöytään. Sen ympärille kokoontuneella perheellä on mahdollisuus syödä yhdessä, viettää aikaa yhdessä ja jutella. Jotta tällaiset tapaamiset jäisivät miellyttäväksi muistoksi, niistä kannattaa huolehtia luomalla oikea tunnelma. Pöydällä olevat joulukoristeet tuovat epäilemättä erityistä joulutunnelmaa. Ja mistä se koostuu? Avainsana on oikea pöytäliina, joka on jouluaaton illallisella useimmiten valkoinen. Jos kuitenkin haluat lisätä illalliseen hieman rennompaa luonnetta, voit käyttää myös värikästä jouluaiheista pöytäliinaa. Kuumille astioille on hyvä käyttää myös tarjottimia. Ne eivät ole vain joulukoristeita, vaan myös erittäin toimivia asusteita. Unohtumattomia tapaamisia rakkaiden kanssa jouluaaton illallisen aikana? Ensimmäinen askel tähän on oikein koristeltu pöytä eli talon sydän.


Muut joulukoristeet – joulu
Jotkut ihmiset odottavat koko vuoden saapuvaa talvea, jotta voisi muuttaa kodin joulupukin valtakunnaksi. Tällaisessa toiminnassa kannattaa tietysti säilyttää maltillisuus, mutta oikein valitut koriste-elementit lisäävät epäilemättä huoneisiin viihtyisyyttä. Jos ikkunat ja pöytä on koristeltu, mitä muuta kannattaa miettiä? Korvaamaton jouluun liittyvä elementti on joulukuusi. Keinotekoinen joulukuusi kestää pidempään, neulaset eivät putoa siitä, ja mikä parasta, se näyttää aidolta. Kannattaa myös koristella jouluvaloilla tai erityisillä kynttilöillä. Joulukoristeeksi sopivat täydellisesti vielä talvimaisemilla tai muilla jouluaiheisillä kuvioilla koristeltu tyynyliinat. Kannattaa myös varmistaa, että keittiössä olisi maaginen tunnelma. Emäntä tai isäntä miellyttää varmasti kaikkia vieraita valmistamalla ruokia juhlallisessa esiliinassa.


Joulukoristeet – lahjaidea
Ennen joulua kannattaa miettiä myös joulupukin lahjasäkkiä. Sinä aikana perhe ja ystävät antavat myös toisilleen pikkulahjoja. Eikö sinulla ole ideaa pikkulahjalle? Tai ehkä joku sukulaisistasi tai ystävistäsi juhlii syntymäpäiväänsä ennen joulua? Tämä on täydellinen mahdollisuus antaa hänelle lahjaksi tyylikkäät joulukoristeet. Se ei ole vain pieni lahja, joka sopii mihin tahansa sisustukseen, vaan myös tapa saada vastaanottaja tuntemaan joulun taikaa. Cellbesin verkkokaupassa myytävien koriste-elementtien valikoima mahdollistaa sen, että jokainen löytää itselleen tai läheisilleen sopivimman.


JOULUKORISTEITA JOULUKUUSET JA ASUSTEITA JOULUTEKSTIILEJÄ

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.