Suodatin

0

Hoito-ohjeet

Pidä huolta vaatteistasi

Pidä huolta vaatteistasi, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään. Olemme keränneet tänne vinkkejämme vaatteiden käyttöiän pidentämiseksi ja ympäristövaikutuksen pienentämiseksi. Kyse ei ole aina isoista asioista. Pesu alhaisemmassa lämpötilassa ja vaatteen korjaaminen sen sijaan, että se heitettäisiin pois – myös sillä on merkitystä.


Pesuopas


Älä pese turhaan

Liiallinen pesu on vahingollista sekä taloudellisesti että ympäristölle ja vaatteille. Monesti vaatteiden tuuletus ja harjaus riittää. Käytä tahranpoistoainetta tahran poistoon sen sijaan että pesisit koko vaatteen. Haista vaatetta ja harkitse, onko pesu tarpeen.


Pese alhaisessa lämpötilassa

Erittäin likaisille vaatteille, alusvaatteille, lakanoille ja vastaaville suosittelemme pesua korkeimmassa sallitussa lämpötilassa. Jos vaate on sen sijaan vain vähän likainen, suosittelemme pesua alhaisessa lämpötilassa suojataksesi sekä vaatetta että ympäristöä. Vaatteisiimme on merkitty korkein sallittu pesulämpötila.


Älä annostele pesuainetta liikaa

Pesuaineen liiallinen annostelu ei paranna pesutulosta, vaan liiallinen pesuaine voi jäädä vaatteisiin ja aiheuttaa ihoärsytystä.


Huuhteluaineen välttäminen

Huuhteluainetta käytetään usein rutiininomaisesti, mutta perustarkoituksena on tehdä pyykistä pehmeämpää, hyväntuoksuista ja antistaattista. Joillekin tekstiileille huuhteluaine voi kuitenkin olla vahingollista. Se voi esimerkiksi tukkia teknisten vaatteiden huokoset, mikä heikentää hengittävyyttä tai vähentää pyyhkeiden imukykyä. Huuhteluaine sisältää lisäksi useita kemikaaleja, jotka kuormittavat ympäristöä. Harkitse siis vielä kerran ennen kuin täytät pesukoneen lokeron.


Anna vaatteiden kuivua itsestään

Kuivausrummun ja kuivauskaapin käyttö vie paljon energiaa ja kuluttaa voimakkaasti vaatteita. Anna vaatteiden kuivua itsestään, jos siihen on mahdollisuus.


Sulje tarranauhat ja vetoketjut ennen pesua

Vaatteiden liiallista kulumista voidaan usein ehkäistä sulkemalla tarranauhat ja vetoketjut ennen pesua.


Pese arat vaatteet pesupussissa

Arat vaatekappaleet, kuten nailonsukkahousut, rintaliivit ja ohut pitsi kannattaa pestä pesupussissa. Pidentämällä niiden käyttöikää säästät rahaa ja ympäristöä.


Pidä huolta uima-asuistasi

Valmistuksen aikana Cellbes testaa muun muassa kaikkien uima-asujen värinkestokyvyn klooratussa vedessä, merivedessä ja valossa. Tästä huolimatta uimaveden korkea klooripitoisuus ja tietyt aurinkoöljyt voivat vaurioittaa vaatteitasi. Pidentääksesi uima-asujesi käyttöikää suosittelemme aina huuhtelemaan vaatteet käytön jälkeen kylmällä vedellä ja kuivattamaan ne varjossa.

Pesuohjemerkintä

Täältä löydät selitykset vaatteiden sisäpuolelle merkityille pesusymboleille.

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.