• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Stringit

Stringtrosor har den fenomenala förmågan att bli osynliga under dina kläder, och det är helt klart därför de blivit så populära. Om du störs av troslinjer under klänningen eller byxan är stringtrosan modellen för dig. En del kvinnor använder stringtrosor till vardags, och anser att det är den mest bekväma trosmodellen. Fördelen är att trosan sitter på plats, och du riskerar inte att få massor av tyg som kanar in mellan skinkorna, därför märks den inte av lika mycket som en större trosa som kan kana iväg när du rör dig. Stringtrosor i bomull eller spets?

Oavsett om du använder dina stringtrosor till vardag eller fest så är det bra att ha några par i bomull i din garderob. Om du vill investera i ett par stringtrosor att använda när du vill känna dig extra fin och uppklädd så prova ett par med mjuk spets som är både vackert och bekvämt. Sov hellre i en trosa i en större modell eller helt utan. Höga och låga stringtrosor

Är det första gången du använder stringtrosor är det viktigt att välja ett par i rätt storlek. Är de för små riskerar du att få irriterad hud, och det är något du helst ska undvika. Det finns modeller med både hög och låg midja, och vad du föredrar där är helt och hållet en smaksak. Även om du inte är van vid att bära stringtrosor kan det vara bra att investera i en underklädesgarderob med trosor i flera olika modeller, så slipper du stå handfallen den dagen det är dags att dra på sig den tighta blåsan och underkläderna syns. 

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus