Tretorn

Ruotsalaisen Tretornin historia ulottuu vuoteen 1891. Johan Dunker perusti kumitehtaan, josta kaikki sai alkunsa. Nykyään yhtiö on johtava kumisaappaiden valmistaja, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Tretornin kumisaappaat ovat tyylikkäät ja supertoimivat jalkineet. Brändi valmistaa myös innovatiivisia tennispalloja. Tretornin menestys perustuu laadukkaisiin materiaaleihin ja rohkeaan uusien teknologioiden hyödyntämiseen.

Tretorn – naisten kumisaappaat upeissa väreissä

Brändin eräs ehdoton lippulaiva on sateiseen säähän suunnitellut jalkineet, jotka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Tretornin jalkineita arvostavat kaikki sadesäässä kävelevistä merimiehiin ja metsästäjiin. Käytännölliset ja kestävät jalkineet ovat trendikkäät, joten ne eivät pelkästään pidä jalkoja kuivina vaan myös näyttävät hyvältä. Parempia jalkineita sadesäähän on vaikea löytää. Cellbesin verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman näitä saappaita, joissa on liukastumaton pohja, ja värivalikoima on todella upea. Jos vietät aktiivista elämää, ja haluat mennä ulos säässä kuin säässä, Tretornin kumpparit ovat oikea valinta. Et varmasti pety näihin jalkineisiin.

Tretorn – palautetta asiakkailta

Brändiä suosivat yleensä aktiivista elämää viettävät, jotka ovat paljon ulkona säässä kuin säässä. Tretornin jalkineet ovat tyylikkäät, mukavat, käytännölliset ja vedenkestävät, ja lisäksi ne myös kestävät pitkään käytössä. Liity Tretornin ihailijakerhoon. Cellbesin verkkokaupasta löydät ruotsalaisen brändin kumisaappaat koossa 36–46. Mallit eroavat toisistaan sekä tyylissä että varren korkeudessa. Ne kaikki ovat kuitenkin todella mukavat jalassa. Löydä sopiva malli ja osta kumisaappaat valmistajalta, jolla on 130 vuoden kokemus alalta. Osta Tretornin kumpparit heti ja näet mitä kaikkea hauskaa kävelyretket sateessa voivatkaan tarjota.


TUOTEMERKIT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin (ei Ahvenanmaalle).
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€.
  • 30 päivän palautusoikeus.