• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Cellbes

Kaikille vartaloille ja joka koolle

Me olemme CELLBES

Rakastamme kaikkia vartaloita - kurvikkaita, kapeita, suurempia ja pienempiä - ja kaikkia vartalotyyppejä niiden väliltä! Tavoitteenamme on luoda muotia, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi. Mukavia naistenvaatteita, jotka istuvat kauniisti ja ovat samalla helposti yhdisteltäviä. Tarjoamalla koot 34-64 toivomme, että löydät itsellesi uusia suosikkivaatteita, joita voit rakastaa pitkään.

Cellbes

Vaatteita, jotka kunnioittavat vartaloasi koossa 34-64

Cellbes

Tuki, jota tarvitset koossa 75A-120E

Alusvaatteet

Tutustu laajaan alusvaatevalikoimaamme - valitse hyvin istuvat kaarituelliset tai kaarituettomat rintaliivit, jotka tukevat ja istuvat mukavasti kehoa vasten. Valitse mukavia alushousuja eri malleissa ja yhdistele haluamallasi tavalla.

Cellbes sopii kaikille!

Cellbes

Kaikille naisille

Me olemme CELLBES

Vaatteemme on tarkoitettu kaikille! Siksi haluamme näyttää, miltä ne näyttävät upeiden eri-ikäisten ja -kokoisten naisten päällä. Kiertueellamme Me olemme Cellbes vierailemme ruotsalaisissa kaupungeissa ja annamme asiakkaidemme toimia mallina yhden päivän ajan. Me kaikki olemme Cellbes!

CELLBES

Naiset, Miehet ja Koti

Naisten vaatteiden lisäksi löydät meiltä myös miesten vaatteita ja sisustustuotteita kotiin. Suunnittelijamme ovat luoneet kuvioita ja luovia yksityiskohtia verhoihin, lakanoihin ja muuhun sisustukseen. Meiltä löydät sekä laatua että inspiraatiota.

Etsitkö vaatteita, jotka ovat mukavat päällä ja olisivat kuitenkin myös persoonalliset? Cellbesin naistenvaatteet vastaavat näitä vaatimuksia. Verkkokaupastamme löydät muodikkaat paitapuserot, housut, hameet ja mekot sekä laajan valikoiman miestenvaatteita arkeen ja juhlaan. Cellbesin laadukkaat vaatteet sopivat arkeen ja juhlaan. Vaatteemme on suunniteltu ihan kaikille naisille iästä, koosta ja tyylistä riippumatta.

Cellbesin naistenvaatteet – muotia sinua varten

Luo ainutlaatuinen tyylisi hyödyntämällä Cellbesin tarjoukset. Vaatevalikoimamme on inspiroiva, ja edustettuna ovat sekä trendikkäät että klassiset tyylit, jotka ovat jokaisen vaatekaapin peruspilareita. Cellbesin vaatteiden kokovalikoima on todella laaja 34–64 Valikoimasta löytyvät sekä väljemmät että vartalonmyötäisemmät paitapuserot ja mekot. Laajan mallivalikoiman ansiosta löydät juuri omalle vartalotyypillesi sopivat leikkaukset, jotka korostavat parhaita puoliasi. Muodikas Cellbesin naistenvaatevalikoiman vaatteet ovat yhtä aikaa sekä mukavia päällä että kauniita. Cellbesistä löydät talvivaatteet, jotka suojaavat paukkuvalta pakkaselta, ja hengittävät kesävaatteet kuumiin kesäpäiviin.

Jos yksilöllinen design ja laatu ovat sinua varten, osta vaatteet Cellbesistä. Laajassa valikoimassamme on todella paljon erilaisia tyylejä ja värejä hillitymmästä näyttävämpään. Cellbesin naistenvaatteet korostavat kauneuttasi. Luonnollisten materiaalien ansiosta vaatteet tuntuvat myös mukavilta päällä. Arki- ja juhlavaatteiden lisäksi löydät Cellbesistä myös käytännölliset ja naiselliset alusvaatteet sekä tyylikkäät asusteet. Cellbesin vaatteissa tunnet olosi itsevarmaksi ja herätät huomiota. Löydä oma tyylisi Cellbesistä.

Naistenvaatteet Cellbesin verkkokaupasta!

Jos et halua enää tuhlata aikaa kaupoissa etsimässä sopivia vaatteita, tutustu Cellbesin tarjouksiin. Voit ostaa naistenvaatteita Cellbesistä vain muutamalla klikkauksella. Osta nopeasti ja helposti verkkokaupasta suoraan omalta sohvalta. Tutustu ensin perusteellisesti valikoimaan ja mieti, millaisia vaatteita tarvitset juuri nyt. Mittaa ja tarkista mitat kokotaulukosta, jotta Cellbesin vaatteet istuisivat mahdollisimman hyvin. Näin tilaat varmasti oikean koon. Tilaa valitsemasi tuotteet sopivaan osoitteeseen. Älä jää miettimään vaan osta vaatteita Cellbesistä vaikka heti!


NAISET 34-64 ALUSVAATTEET 75A-105E KOTI MIEHET S-8XL TUOTEMERKIT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus