• Ilmainen toimitus yli 59€ ostoksille
  • Naiset koko 34-64, Miehet koko S - 8XL

Tallennetut kohteet

Ladataan tallennettuja kohteita...

Canada Snow

Canada Snow’n vaateet ja jalkineet suojaavat kylmältä tuulelta ja kovalta pakkaselta. Cellbesin verkkokaupasta löydät saappaat ja lyhytvartiset saappaat sekä pipot, käsineet, sukat ja muut lämpimät asusteet kylmään talveen. Miksi kannattaa ostaa Canada Snow’n tuotteita? Canada Snow’n jalkineiden trendikäs design ei jää huomaamatta. Canada Snow on oikea valinta kylmään säähän myös käytännöllisyytensä vuoksi.

Canada Snow – pitää sinut lämpimänä

Brändi on valmistanut lämpimiä ja toimivia vaatteita jo vuodesta 2004 lähtien. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten vaikkapa lampaan- tai kauriinnahasta. Canada Snow’n avulla olet tyylikäs talvella, eikä mukavuudesta tarvitse tinkiä. Brändin jalkineet ovat erittäin suosittuja, sillä ne hylkivät vettä ja pitävät tuulta tehokkaasti. Jalkineissa on myös liukastumaton pohja, ja jalat pysyvät lämpiminä kovallakin pakkasella. Mitä muita tuotteita Canada Snow’n valikoimaan kuuluu? Merinovillaiset pipot, pehmeät ja lämpimät sukat sekä nahkakäsineet. Kaikki brändin tuotteet herättävät huomiota tyylikkyytensä ja laatunsa ansiosta. Valitse laadukkaat vaateet ja asusteet, ja voit unohtaa vilustumisen.

Cellbesistä löydät laajan valikoiman Canada Snow’n tuotteita. Hyödynnä tarjouksemme, kun etsit mukavia kenkiä talvilomaa varten. Meiltä löydät sopivat mallit aktiiviseen päivään ulkona sekä myös kätevät asusteet, jotka viimeistelevät talvisen look’isi. Kenelle Canada Snow’n tuotteet sopivat? Upea design ja erinomainen käyttömukavuus yhdistyvät Canada Snow’n jalkineissa, pipoissa ja muissa asusteissa. Tuotteet sopivat kaikille, jotka etsivät laadukkaista materiaaleista valmistettuja lämpimiä vaatteita.


TUOTEMERKIT

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Ilmainen toimitus yli 59€ ostoksille
  • 30 päivän palautusoikeus