Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Paras
luonnolle
Triumph

Yöpaita Climate Control

Loppuunmyyty

Lyhyt yöpaita Triumphin uudesta homewear-sarjasta ”Lounge Me Climate”. Polvipituinen, silkiltä tuntuva malli sileää Tencel® lyocellia, joka hengittää ja on ympäristöystävällistä. Yöpaita tuntuu viileältä ja mukavalta ilmojen lämmetessä. Mukava ja kevyesti vartaloa myötäilevä malli, jonka V-pääntiessä on läpinäkyvät raidat. Sivuhalkiot ja takaa hieman pidempi helma. Pituus olkapäältä n. 90 cm. Valmistettu Öko-Tex-standardien mukaan, 100 % ihoystävällinen.

Yöpaita sisältää lyocell-kuitua/Tencel®-lyocellia, joka on uusiutuvaa kasvimateriaalia. Lyocellin valmistusprosessi kuormittaa ympäristöä vähemmän kuin puuvillan ja tavanomaisen viskoosin tuotanto. Lyocellin tuotannossa käytetään hellävaraisempia kemikaaleja, jotka on helpompi hyödyntää ja prosessi on lähes kokonaan suljettu, sillä 99,5 % kaikista ainesosista käytetään uudelleen. Yrityksen Lenzing lyocell on nimeltään Tencel® ja se on valmistettu FSC- tai PEFC-sertifioiduista raaka-aineista, eli niillä on kestävän kehityksen sertifikaatti.

Tämä yöpaita on sertifioitu Oeko-tex Standardin 100 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että tuote täyttää korkeat ekologiset vaatimukset eikä sisällä kemikaaleja, jotka ylittävät Oeko-tex-luettelossa mainitut pitoisuudet. Tuotteita valvoo riippumaton tutkimuslaitos.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!