Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Triumph

Pyjamapaita Climate Control

Loppuunmyyty

V-aukkoinen paita Triumphin uudesta homewear-sarjasta ”Lounge Me Climate”. Pitkähihainen, kevyt trikoopaita superpehmeää Tencel® lyocellia, joka hengittää ja on ympäristöystävällistä. Kevyesti vartaloa myötäilevä malli, jossa on pääntiessä läpinäkyvä raidallinen reuna, lyhyet sivuhalkiot ja suora helma, joka on takaa hieman pitempi ja pyöristetty. Pituus olkapäältä n. 62 cm. Valmistettu Öko-Tex-standardien mukaan, 100 % ihoystävällinen.

Tämä paita sisältää lyocell-kuitua/Tencel®-lyocellia, joka on uusiutuvaa kasvimateriaalia. Lyocellin valmistusprosessi kuormittaa ympäristöä vähemmän kuin puuvillan ja tavanomaisen viskoosin tuotanto. Lyocellin tuotannossa käytetään hellävaraisempia kemikaaleja, jotka on helpompi hyödyntää ja prosessi on lähes kokonaan suljettu, sillä 99,5 % kaikista ainesosista käytetään uudelleen. Yrityksen Lenzing lyocell on nimeltään Tencel® ja se on valmistettu FSC- tai PEFC-sertifioiduista raaka-aineista, eli niillä on kestävän kehityksen sertifikaatti.

Tämä toppi on sertifioitu Oeko-tex Standardin 100 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että tuote täyttää korkeat ekologiset vaatimukset eikä sisällä kemikaaleja, jotka ylittävät Oeko-tex-luettelossa mainitut pitoisuudet. Tuotteita valvoo riippumaton tutkimuslaitos.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!