Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Triumph

Pyjamahousut Climate Control

Loppuunmyyty

Housut Triumphin uudesta homewear-sarjasta ”Lounge Me Climate”. Superpehmeät housut hengittävää ja ympäristöystävällistä Tencel®-lyocelltrikoota. Kevyt, ilmava ja sporttinen malli, jonka ylellinen ilme tekee kotona oleilusta erityisen ihanaa. Rento malli, jonka mukavan leveässä, joustavassa vyötärössä on säätönyöri. Sivutaskut, kaksinkerroin käännetyt lahkeensuut, joissa on resori ja brodeerattu logo. Sisäsauman pituus n. 76 cm. Valmistettu Öko-Tex-standardien mukaan, 100 % ihoystävällinen.

Nämä housut sisältävät lyocell-kuitua/Tencel®-lyocellia, joka on uusiutuvaa kasvimateriaalia. Lyocellin valmistusprosessi kuormittaa ympäristöä vähemmän kuin puuvillan ja tavanomaisen viskoosin tuotanto. Lyocellin tuotannossa käytetään hellävaraisempia kemikaaleja, jotka on helpompi hyödyntää ja prosessi on lähes kokonaan suljettu, sillä 99,5 % kaikista ainesosista käytetään uudelleen. Yrityksen Lenzing lyocell on nimeltään Tencel® ja se on valmistettu FSC- tai PEFC-sertifioiduista raaka-aineista, eli niillä on kestävän kehityksen sertifikaatti.

Nämä housut on sertifioitu Oeko-tex Standardin 100 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että tuote täyttää korkeat ekologiset vaatimukset eikä sisällä kemikaaleja, jotka ylittävät Oeko-tex-luettelossa mainitut pitoisuudet. Tuotteita valvoo riippumaton tutkimuslaitos.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!