Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Triumph

Uimapuku Streams of Pearls

79,95 €

Uimapuku Triumphin sarjasta ”Graphical World Streams of Pearls”. Ajaton ja tyylikäs muotoilu, joka sekä peittää että korostaa muotoja tyylikkäästi ja imartelevasti. Mukava malli, jossa on toppaamattomat kupit ja muotoilevat kaarituet. Rinnan alla leveä resorinauha, joka varmistaa erityisen hyvän tuen ja täydellisen istuvuuden. Mukavan leveät ja säädettävät olkaimet ja jalanteiden pehmeä resori pitävät uimapuvun mukavasti paikoillaan. Edessä koristeelliset tehostenauhat, syvään uurrettu pääntie ja takana muotoileva sauma. Valmistettu miellyttävän sileästä Sensitive®jerseystä, jonka tuotannolla on mahdollisimman vähäinen ympäristövaikutus. Pehmeä vuori. 100 % ihoystävällinen.

Tämä uimapuku on sertifioitu Oeko-tex Standardin 100 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että tuote täyttää korkeat ekologiset vaatimukset eikä sisällä kemikaaleja, jotka ylittävät Oeko-tex-luettelossa mainitut pitoisuudet. Tuotteita valvoo riippumaton tutkimuslaitos.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!