Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Cellbes

Sporttinen parkatakki

34,95 € 89,95 €

Sporttinen parkatakki, jossa on nauhakujallinen, vetoketjulla kiinnitettävä huppu. Kätevä, 2-suuntainen, kaulukseen asti ulottuva vetoketju ja tuulikaitale. Edessä vetoketjutaskut ja vasemmalla yksi sisätasku. Raglanhihoissa painonapilliset hihansuut. Takin istuvuutta voi säätää vyötärön ja helman piilotetulla nauhakujalla. Takahalkio, jossa painonappi. Vuoraamaton yläosa, jossa hengittävää verkkokangasta. Hihoissa ja alaosassa tavallinen, joustava vuori. Takapituus koon mukaan n. 89-104 cm.

Takissa on ympäristöystävällinen, fluorikarboniton (PFC), vettä ja likaa hylkivä Bionic-Finish® Eco -käsittely. Käsittely pitää pintamateriaalin kuivana materiaalin säilyttäessä hengittävyytensä ja keveytensä. Vesipilari 500 mm: pinnoite ei ole vedenpitävä, mutta kevyesti vettähylkivä. Paino n. 650 g koossa 38/40.

4 kommenttia & kysymystä