Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
020 690680

Lähetä meille sähköpostia

kysymykset@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

VARTALOTYYPPIOPAS

Cellbesille muoti on muotokysymys: tyylikkään pukeutumisen salaisuus on vartalotyyppiin sopivat vaatteet. Tiedätkö, minkä mallinen vartalosi on? Jos et tiedä, et suinkaan ole ainoa. Monilla on epäselvä käsitys siitä, miltä oma vartalo näyttää, ja useimmat naiset pitävät itseään isompina kuin oikeasti ovat. Valitsemalla oikeanlaisia vaatteita voit korostaa vartalosi kauniita ja naisellisia puolia sen sijaan, että keskittyisit siihen, mihin et ole tyytyväinen. Mielestämme kaikkien on voitava pukeutua tyylikkäästi vaatekoosta riippumatta. Siksi valikoimastamme löytyy naisten vaatteiden koot 34–64 ja miesten vaatteiden koot 4–14.


Selvitä vartalotyyppisi
Asetu peilin eteen ja tarkastele vartaloasi tarkasti. Vertaa näkemääsi tähän oppaaseen kokoamiimme vartalotyyppeihin. Huomaa, että vartalotyyppi ei aina riipu siitä, oletko hoikka vai tukeva. Vartalon muodot ja mittasuhteet ratkaisevat. Kun olet selvittänyt vartalotyyppisi, tutustu sinulle parhaiten sopiviin vaatemalleihin. Sitten voit sovittaa eri vaihtoehtoja.


Mukava olo näkyy
Muista, että vinkkimme ovat vain suosituksia: tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi vaatteissasi. Ei ole mitään viehättävämpää, kuin nainen, joka säteilee tyytyväisyyttä ja itseluottamusta!Soikea vartalotyyppi


Soikean mutoinen vartalo on pyörein vyötärön kohdalta. Vyötärö ei erotu selkeästi, ja jalat ovat hoikat.

Korosta:
Kiinnitä huomiota osiin, joihin olet tyytyväinen, kuten kauniisiin jalkoihin. Luo hoikka vaikutelma välttämällä vaatteita, jotka korostavat vyötärön leveyttä. Yläosat, joissa on leikkaus rinnan alla sekä väljä vyötärö, ovat erityisen pukevia. Kerroksittain puetut kevyet ja ohuet materiaalit - kuten sifonkipusero ohuen topin päällä - istuvat myös kauniisti. Pitkien paitojen luomat pitkät linjat näyttävät tyylikkäiltä, erityisesti kapeisiin housuihin yhdistettyinä. Vyötärön kohdalta tyköistuvat (mutta ei kireät) vaatteet tuovat vyötäröä esiin. Leveät tai levenevät housut luovat tasapainoa ylä- ja alaosan välille, kuten kauniin leveät hameetkin.

Huomaa:
lyhyet, kapeat hameet voivat saada ylävartalon näyttämään raskaalta.Suorakulmainen


Suorakulmainen vartalo on suora. Rinnan- ja lantionympärysmitta on lähes sama, eikä vyötärö erotu selkeästi.

Korosta:
Luo muotoja erilaisilla leikkauksilla, kuoseilla ja asusteilla. Tumma vyö vyötäröllä antaa vaikutelman tiimalasimuodosta, samoin kuin vyötärön kohdalta tyköistuvat vaatteet. Jos haluat korostaa takamuksen ja lantion muotoja; valitse farkut, joissa on yksityiskohtia näillä alueilla. Kapenevat ja kapeat housut toimivat myös hyvin, mutta varmista, että ne istuvat napakasti lantion kohdalta, jos haluat näyttää muodokkaammalta. Hulmuavat hameet, joissa on runsautta lisääviä yksityiskohtia ja leikkauksia, korostavat naisellisia muotoja. Paitojen yläosissa saa mieluusti olla naisellisia yksityiskohtia; kuten rypytetyt hihat, puhvihihat, röyhelöitä tai rusetteja.

Huomaa:
liian yhtenäinen väriskaala voi vahvistaa suoran vartalon vaikutelmaa.Tiimalasi


Tiimalasin muotoisessa vartalossa on kauniit mittasuhteet ja selkeästi erottuva vyötärö. Jos paino nousee, kilot jakautuvat vartaloon tasaisesti.

Korosta:
Tuo naisellisia muotoja esiin joustavilla materiaaleilla ja vyötäröä korostavilla leikkauksilla. Kietaisuleikkaukset näyttävät erityisen kauniilta, samoin kuin V-malliset ja muut syvät pääntiet. Kynähameet ja A-linjaiset hameet sekä lahkeista hieman levenevät housut sopivat myös sinulle hyvin. Korosta vyötärön kapeinta kohtaa tummalla vyöllä.

Huomaa:
varo liian neliömäisiä vaatteita, jotka kätkevät kauniit muotosi.Kolmio


Kolmion muotoinen vartalo on täyteläisin takamuksen ja reisien kohdalta. Yläosa on alaosaa pienempi, ja hartiat kapeat.

Korosta:
Luo tasapainoa kiinnittämällä huomiota vartalon kapeimpaan kohtaan. Leveät pääntiet ja suuret kaulukset pukevat sinua erityisen hyvin. Voit ohjata huomiota yläosaan myös vaaleilla tai voimakkailla väreillä ja yksityiskohdilla; kuten röyhelöillä, paljeteilla, puhvihihoilla, olkatoppauksilla tai huiveilla. Paidat ja takit, jotka ulottuvat vähän lantion yläpuolelle tai vähän sen leveimmän kohdan alapuolelle sopivat parhaiten, samoin kuin alaspäin levenevät housut ja hameet.

Huomaa:
Jos haluat peittää kurvikasta takamusta, valitse tummemman värinen alaosa. Huomaa myös, että suuret sivutaskut leventävät.Muodokas


Muodokkaassa vartalossa on täyteläiset rinnat ja leveät hartiat sekä tukevat reidet ja takamus.

Korosta:
Valitse tukevat ja hyvin istuvat rintaliivit, jotka luovat kauniin siluetin. Muodokasta vartaloa pukevat erityisen hyvin V-malliset ja muut matalat pääntiet. Suosi takkeja ja paitoja, jotka ulottuvat lantion yläpuolelle tai vähän sen alapuolelle. Alaspäin levenevät housut ja farkut tasapainottavat, ja tummat alaosat vievät huomiota reisistä ja takamuksesta. Pitkittäiset saumat ja yksityiskohdat pidentävät vaikutelmaa, samoin kuin pitkät huivit ja kaulakorut.

Huomaa:
Älä piilota vartaloasi muodottomiin vaatteisiin. Valitse sen sijaan leikkauksia, jotka korostavat muotojasi kauniisti.Kartio


Kartion muotoisessa vartalossa on leveät hartiat sekä hoikka lantio ja jalat.

Korosta:
Luo tasapainoa kiinnittämällä huomio vartalon alaosaan. Leveät housut ja hameet sekä taskut, yksityiskohdat ja poimutukset lantiolla antavat todellista leveämmän vaikutelman. Kuvioidut ja värikkäät vaatteet ohjaavat myös huomiota alaosaan. Poimutettu mekko luo muotoja oikeisiin kohtiin. Yläosissa saa mieluusti olla pehmeitä muotoja ja pehmeitä materiaaleja. Naiselliset kietaisuleikkaukset pukevat tämän tyyppistä vartaloa erityisen hyvin. Suosi naisellisia puseroita ennemmin kuin maskuliinisia paitoja.

Huomaa:
Tiukat farkut korostavat lantion kapeutta. Neliskulmaiset pääntiet sekä olkatoppaukset ja puhvihihat lisäävät hartiaosan runsautta.