Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Cream

Farkkumekko lyocellia Lussa

Loppuunmyyty

Cream mekko. Farkkumekot pitävät pintansa muotilistan kärjessä ja ovat yksi mukavimmista vaatteista, jonka voit päälle pukea. Tässä mallissa on kauden halutuimmat yksityiskohdat. Pieni röyhelökaulus, erittäin ilmavat hihat ja upeita yksityiskohtia, kuten kaunista kirjailua ja sopivaan kohtaan sijoitettu leikkaus. Vyötärölle asti ulottuva nappilista, jossa on imarteleva leikkaus. Rinnan muotolaskokset takaavat hyvän istuvuuden. Ihanan pehmeää, kudottua lyocellia. Pituus edestä olkapäältä n. 93 cm, takaa n. 100 cm koossa 36.

Tämä mekko sisältää lyocell-kuitua, joka on uusiutuvaa kasvimateriaalia. Lyocellin valmistusprosessi kuormittaa ympäristöä vähemmän kuin puuvillan ja tavanomaisen viskoosin tuotanto. Lyocellin tuotannossa käytetään hellävaraisempia kemikaaleja, jotka on helpompi hyödyntää ja prosessi on lähes kokonaan suljettu, sillä 99,5 % kaikista ainesosista käytetään uudelleen.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!