Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Tamaris

Mokkasandaletit

54,95 € 69,95 €

Tamaris juhlavat sandaletit. Tyylikkäissä ja moderneissa mokkasandaleteissa on mukavuutta lisäävät Touch It- ja Anti Shock -toiminnot (ks. alla). Kengissä on kaunis päällinen ja tyylikäs korko. Purjerengaskoriste sivuilla ja ulkopuolella solki. Korko n. 8 cm. Päällinen mokkanahkaa. Sisäpuoli kangasta/synteettistä materiaalia. Sisäpohja mokkanahkaa / synteettistä materiaalia. Synteettinen ulkopohja.

Anti Shock -ominaisuuden ansiosta sandaletit ovat huippumukavat jalassa pidemmänkin aikaa, vaikka niissä on hieman korkeampi korko. Koron sisällä on mukautuvat ilmalokerot ja vakauttimet, jotka vaimentavat iskua jopa 50 %. Tämä suojaa selkärankaa ja pienentää selkään kohdistuvaa pitkäkestoista kuormitusta, joten voit käyttää korkeita korkoja vaivatta koko päivän ajan ilman jalkojen kipeytymistä.

Kengät on varustettu pehmeällä Touch-It -pohjallisella, joka varmistaa iskunvaimennuksen ja mukautuu jalan muotoihin.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!