Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Sloggi

Liivitoppi Wow Embrace

24,95 €

Pehmeät rintaliivit Sloggin sarjasta ”Wow Embrace”. Kevyet, pehmeät ja erittäin mukavat braletteliivit, joka myötäilevät miellyttävästi ja varmistavat liikkuvuuden. Hyvin istuvat rintaliivit jerseytä, jonka MicroModal® ja stretch varmistavat erinomaisen istuvuuden. Imarteleva malli ilman kaaritukia ja toppauksia. Muotoonprässätyt kupit muotoilevat povea luonnollisen kauniisti. Syvään uurrettu pääntie, leveät reunanauhat ja kapeat, säädettävät olkaimet. Yhdistä samasta kankaasta valmistettuihin alushousuihin: tai-malli tuotenumero 611616 ja bokserit 611617.

Rintaliivit on sertifioitu Oeko-tex Standardin 100 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että tuote täyttää korkeat ekologiset vaatimukset eikä sisällä kemikaaleja, jotka ylittävät Oeko-tex-luettelossa mainitut pitoisuudet. Tuotteita valvoo riippumaton tutkimuslaitos.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!