Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Triumph

Muotoilevat alushousut Amourette Charm

Loppuunmyyty

Muotoilevat alushousut Triumphin sarjasta ”Modern Amourette Charm”. Erittäin mukavat ja funktionaaliset alushousut, jotka voivat tuntua aluksi hieman tiukilta, koska ne muotoilevat voimakkaasti. Sopivat toisin sanoen täydellisesti tiukkojen vaatteiden alle.
Erittäin mukava malli, jonka korkean vyötärön sisäpuolella on leveä silikonikaitale, joka varmistaa erinomaisen istuvuuden. Etu- ja takaosa pehmeästi muotoilevaa tylliä, jonka päällä on kaunista, kukkakuvioista pitsiä. Vatsan ja jalanteiden kohdalla on kudottu 3D-painatus, joka muotoilee ja kohottaa puristamatta. Jalanteissä on sileä, kapea reunus, takaosan keskellä muotoileva sauma ja haarakiilassa pehmeä vuori. Yhdistä samantyylisiin pehmeisiin rintaliiveihin: 611168.

Muotoilevat alushousut on sertifioitu Oeko-tex Standardin 100 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että tuote täyttää korkeat ekologiset vaatimukset eikä sisällä kemikaaleja, jotka ylittävät Oeko-tex-luettelossa mainitut pitoisuudet. Tuotteita valvoo riippumaton tutkimuslaitos.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!