Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Cellbes
kiertueella

Vaatteemme on tarkoitettu kaikille! Siksi haluamme näyttää, miltä ne näyttävät tavallisten eri-ikäisten ja -kokoisten naisten päällä. Vierailemme eri puolilla Ruotsia kiertueellamme, jolla pääset tutustumaan mallimme kotikaupunkiin ja arkeen ruotsalaisessa pikkukaupungissa. Tapaamme monia upeita naisia – ja kauniita naisesikuvia!

Elokuva-ilta
Ystadissa

Osta tuotteita

Ennen kuvauspäivää

Kun halusimme kuvata kauniita syystakkeja, valinta osui Ystadiin. Löysimme täydellisen kuvauspaikan, joka huokuu historiaa: Ruotsin vanhin toiminnassa oleva elokuvateatteri Biografteatern Scala!

Lue lisää

Kulissien takana

Koekuvauksissa kilpailu jatkopaikoista oli kovaa. Tuttuun tapaan halusimme löytää malleiksi eri-ikäisiä ja -kokoisia naisia.

Lue lisää

Ystadissa

Uuden Malli yhden päivän ajan -ohjelmasarjamme ensimmäinen kuvauspaikka on Ystad. Juontajina toimivat Hannah Widell ja Amanda Schulman. Älä missaa ensi-iltaa – tilaa uutiskirjeemme kotisivulta!