• Naiset koko 34-64
  • Miehet koko S - 8XL
  • Ilmainen toimitus alk.59€

Asusteet

Asusteet ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Cellbesin verkkokaupasta löydät sopivat miesten asusteet kaikkiin asukokonaisuuksiin sekä arkeen että juhlaan. Asusteilla korostat yksilöllistä tyyliäsi. Suosittelemme nahkavöitä ja trendikkäitä pipoja, joita voi käyttää vuodenajasta riippumatta. Cellbesistä löydät erinomaiset asusteet sekä arkeen että juhlaan, ja myös sporttiset, klassiset ja uusimpia trendejä noudattelevat asusteet.

Miesten asusteet – miltei rajattomasti muodikkaita mahdollisuuksia

Asusteiden avulla tuot esiin omaa yksilöllisyyttäsi ja tyyliäsi. Asusteet ovat myös käytännöllisiä. Laadukas puuvillainen miesten lippalakki suojaa auringolta ja sopii hyvin kesäiseen tyyliin. Meiltä löydät näyttävät mallit ja upeat yksityiskohdat. Säädettävä lippalakki on helppo säätää vastaamaan omaa kokoa. Pipot ovat pehmeitä ja värivalikoima on todella laaja.

Miesten vyöt ovat suosituimpia asusteita, sillä ne pitävät housut napakasti paikoillaan ja viimeistelevät tyylin. Valikoimaamme kuuluvat ajattomat metallisolkivyöt, jotka sopivat miltei kaikkiin asukokonaisuuksiin. Musta tai ruskea miestenvyö on ehdoton must have -tuote jokaisen miehen vaatekaapissa. Valitse vyön kanssa yhteensopivat kengät, jos haluat näyttää todella tyylikkäältä. Näin takaat trendikkään tyylin. Tyylikkäät miesten vapaa-ajanvyöt ovat pellavaa tai puuvillaa.

Jos löydät sopivan asusteen Cellbesin valikoimasta, älä jää miettimään vaan tilaa se heti. Tilaamiseen menee vain muutama minuutti. Cellbesistä ostaessasi saat laadukkaimmat tuotteet todella hyvään hintaan. Etsitkö pipoa? Miehille tarkoitetut pipomme vastaavat vaativampaankin makuun. Tilaa jo tänään!


MIEHET VYÖ

Luotettava toimitus
Turvallinen maksu
30 päivän palautusoikeus

Osta muotia & vaatteita Cellbesin verkkokaupasta

Turvalliset verkko-ostokset

Internet worldSwedish Fasion

Tietoa yrityksestä Cellbes

Henkilökohtainen palvelu

Pysy ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuustuotteista, tarjouksista ja uutisista.

Seuraa meitä

  • Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin
  • Toimitusmaksu 6€. Ilmainen toimitus alk.59€
  • 30 päivän palautusoikeus