Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
CURA of Sweden

Painopeitto 7kg Pearl

219,95 €

CURA® Of Sweden painopeitto 7 kg. Cura Pearl on peitto, joka painonsa ansiosta asettuu tiiviisti vartalon ympärille muodostaen miellyttäväntuntuisen paineen, joka auttaa kaikkia uniongelmista kärsiviä. Painopeitto parantaa unenlaatua, sillä sen hierontaa muistuttava vaikutus saa aivot vapauttamaan hyvänolon hormoneja rauhoittaen kehon nopeammin. Lisäksi peitto parantaa kehotietoisuutta ja rentouttaa. Positiiviset vaikutukset parantavat unenlaatua, mikä puolestaan saa sinut tuntemaan itsesi virkeämmäksi ja jaksamaan paremmin.

Peitto koostuu lasihelmistä ja polyesteritäytteestä. Suosittelemme valitsemaan peiton, jonka paino vastaa 10-15 % kehosi painosta. Tämä on kuitenkin vain suositus, sillä mukavimmalta tuntuva paino on yksilöllistä. CURA PEARL on viileä, hyvin hengittävä peitto. Peittoa ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille. Valmistettu 100 % puuvillasta. Täyte piihelmiä ja polyesterivanua. Konepesu 60 asteessa. Koko 150x200 cm.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!