Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Triumph

Kaariliivit True Shape Sensation

Loppuunmyyty

Kaarituelliset rintaliivit Triumphin sarjasta ”True Shape Sensation” suurempia kuppikokoja käyttäville. Mukavat ja hyvin istuvat rintaliivit, jotka ovat toppaamattomat. Muotoilevat kaarituet ja neliosaiset kupit antavat rinnoille luonnollisen kauniin muodon ja parhaan mahdollisen tuen. Innovatiivinen malli ei näy vaatteiden alta. Kuppien sivuissa oleva jerseyvuori tarjoaa pehmeän tuen ja luonnollisen push up -efektin. Kupit on ommeltu pehmeästi muotoilevasta tyllistä, jossa on mukava tyllivuori. Sivuissa ja selässä kaksinkertaista tylliä ja jerseytä. Mukavan leveät olkaimet. Takana nikkelitön hakaskiinnitys, jossa kolme säätövaihtoehtoa. Edessä koristeellinen, hopeanvärinen logomerkki.

Rintaliivit on sertifioitu Oeko-tex Standardin 100 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että tuote täyttää korkeat ekologiset vaatimukset eikä sisällä kemikaaleja, jotka ylittävät Oeko-tex-luettelossa mainitut pitoisuudet. Tuotteita valvoo riippumaton tutkimuslaitos.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!