Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Triumph

Kaariliivit Palm Spotlight

34,95 € 49,95 €

Rintaliivit Triumphin sarjasta ”Style Palm Spotlight”. Hyvin istuvat rintaliivit, joissa on muotoilevat kaarituet ja topatut kupit, jotka antavat rinnoille kauniin luonnollisen muodon. Säädettävät olkaimet varmistavat mukavan tuen ja saavat rintaliivit istumaan täydellisesti myös suuressa kuppikoossa. Sivuissa on joustava tukiluut, jotka takaavat tuen ja mukavan istuvuuden. Näiden kaarituettujen rintaliivien kupit ovat pehmeää mikrokuitua, jonka kauniissa tyllipäällisessä on hillitysti kiiltävä kuvio. Sivut ja takaosa ovat kaksinkertaista tylliä. Ylä- ja alareunassa mukavan joustava nauha. Takana nikkelitön hakaskiinnitys ja kolme säätövaihtoehtoa.

Rintaliivit on sertifioitu Oeko-tex Standardin 100 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että tuote täyttää korkeat ekologiset vaatimukset eikä sisällä kemikaaleja, jotka ylittävät Oeko-tex-luettelossa mainitut pitoisuudet. Tuotteita valvoo riippumaton tutkimuslaitos.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!