Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Caprice

Nahkasaapikkaat

69,95 € 99,95 €

Caprice tyylikkäät saappaat pehmeää, hienoa nahkaa. Leveä lesti H, mikä tarkoittaa, että saappaat ovat leveämmät ja tilavammat kuin normaalilla lestillä varustetut kengät. Mukava malli, jossa irrotettavat OnAir-sisäpohjat (katso tietoa alta), joustava kiila ja sisäpuolella vetoketju. Moderni, rypytetty varsi ja tyylikkäät tikkaukset. Korko n. 4 cm. Varren pituus n. 24 cm. Varrenympärys sisämitta n. 27 cm koossa 40. Päällinen pehmeää nahkaa. Sisäpuoli/pohja on vuorattu ohuella fleecellä. Synteettinen ulkopohja.

OnAIR-sisäpohja: Teknisessä ja huippujoustavassa sisäpohjassa on jopa 300 ilmakuplaa, jotka tarjoavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja luovat miellyttävän ympäristön, jossa ilma pääsee kiertämään jalan ympärillä. OnAir-toiminto kerää myös kosteutta, joka poistuu, kun kenkä ei ole jalassa.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!