Asiakaspalvelu

ma-pe 8-21 ja la-su 10-16
020 690680

asiakaspalvelu@cellbes.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-16. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle
Caprice

Nahkasaapikkaat

Loppuunmyyty

Caprice tyylikkäät saappaat pehmeää, hienoa nahkaa. Leveä lesti H, mikä tarkoittaa, että saappaat ovat leveämmät ja tilavammat kuin normaalilla lestillä varustetut kengät. Mukava malli, jossa irrotettavat OnAir-sisäpohjat (katso tietoa alta), joustava kiila ja sisäpuolella vetoketju. Moderni, rypytetty varsi ja tyylikkäät tikkaukset. Korko n. 4 cm. Varren pituus n. 24 cm. Varrenympärys sisämitta n. 27 cm koossa 40. Päällinen pehmeää nahkaa. Sisäpuoli/pohja on vuorattu ohuella fleecellä. Synteettinen ulkopohja.

OnAIR-sisäpohja: Teknisessä ja huippujoustavassa sisäpohjassa on jopa 300 ilmakuplaa, jotka tarjoavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja luovat miellyttävän ympäristön, jossa ilma pääsee kiertämään jalan ympärillä. OnAir-toiminto kerää myös kosteutta, joka poistuu, kun kenkä ei ole jalassa.

Kommentoi tai kysy ensimmäisenä!