Suosittuja tuotteita

loading

Takki

3.5/5 (7)
Mittataulukko | Varastotilanne
Takki pehmeää, ylellistä, nahan näköistä materiaalia. Kaunis kohokuviointi. Pystykaulus. Edessä koristeelliset napit. Etutaskut, joissa läppä ja nappi. Vinot, vetoketjulliset rintataskut. Koristesaumoja. Vuori. Selän pituus koon mukaan n. 64-78 cm. Vuori: 100% polyesteriä, Päällinen: 96% polyesteriä, 4% akryyliä. Hienopesu 30°.

Kommentoi

Voit myös esittää kysymyksen.
Anna arvosana (1−5)*
0/5
Mitä mieltä olet koosta?
Kirjoita kommentti*

Esitä kysymys

Voit myös lisätä arvion tai kommentin.
Kysymyksesi:
Ilmoita minulle vastauksesta
Kommentit, kysymykset ja blogikirjoitukset
3/5
Onko tätä takkia ollut muunakin kuin v.ruskeena ja sinisenä, näyttää erivärille tuossa kun naisen päällä, ja se väri vois olla just mun mieleen. Ei vaan oikeen saa selvää mikä tuo väri oikeesti on..
3 vuotta sitten
Ilmoita minulle vastauksesta
Kyseistä takkia ei ollut kuin ruskeana myynnissä ennemmin, ei tietoakaan mistään vaaleanruskeasta tai sinisestä. Ja seurasin kyseistä takkia PITKÄÄN ja tilasin heti kun tuli alennusmyyntiin. Toi tummanruskea on kyllä todella ihana. Harmi kun sitä ei näy olevan enää myynnissä :(
30.1.2013 21:02:14
4/5
Tilasin tämän takin jo toisen kerran, koska oikealla hinnalla oli niin kallis ja nyt kun oli alennuksessa, laitoin heti tilaukseen :D Joten nyt omistan ihanan takin <3
4 vuotta sitten
Ilmoita minulle vastauksesta
5/5
Yritin tilata, mutta kokoni oli loppunut, kaksi kertaa oli hilkulla! Ensin näkyi, että on kokoani, mutta ei kumminkaan ollutkaan vaan oli loppuunmyyty. Mikä pettymys tuollainen... Tuleeko näitä lisää myyntiin myöhemmin???
4 vuotta sitten
Ilmoita minulle vastauksesta
4/5
Takki on kaunis myös luonnossa.Ihanan tuntuinen päällä. Himoitsen toisen ostamista.Harvoin löytää näin sopivaa takkia. Hinta voisi olla hieman edullisempi, tekisin kaupat heti.
4 vuotta sitten
Ilmoita minulle vastauksesta
1/5
Kuvan perusteella ajattelin takin olevan mattapintaisempi, mutta aika muoviselta se luonnossa näyttää, ei hintansa väärti.
4 vuotta sitten
Ilmoita minulle vastauksesta
5/5
Nappiostos! Hyvä malli ja väri. Juuri sopiva kevätpäivien takiksi.
4 vuotta sitten
Ilmoita minulle vastauksesta
3/5
Ihana malli, mutta hinta-laatusuhde ei kyllä pidä tämän tuotteen kohdalla paikkaansa. Takki ohutta kangasta, vaikkakin ehkä ihana kesällä. Päädyin palauttamaan ihan jo hintansakin puolesta, 74 € mun mielestä kallis laatuun nähden. Ja vaikkei nahasta tosiaankaan tietoakaan, takki näyttää ihan nahkatakilta :)
4 vuotta sitten
Ilmoita minulle vastauksesta

Kiinni
Soita meille
(ma-pe 8-21) 020 690 680
Lähetä meille sähköpostia kysymykset@cellbes.fi
Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.
Mene asiakaspalvelun sivulle