Kiitos, että autat meitä olemaan vieläkin parempia!

Syksy lähestyy. Väriskaala voimistuu ja ilma kirkastuu. Me Cellbesillä odotamme syksyä innokkaana, jotta voisimme esitellä uuden mielenkiintoisen mallistomme. Haluan myös kiittää sinua lämpimästi.


Ilman osallistumistasi, näkökulmiasi ja kommenttejasi emme olisi tässä tänään. Sinun ja kaikkien muiden asiakkaidemme mielipiteet ovat saaneet meitä muokkaamaan mallistojamme ja sitä, miten niitä esittelemme.


Syksyn lähestyessä haluamme erityisesti painottaa slogania ”rakastamme kaikkia muotoja”. Mallistojen vaatteet esitellään kaiken kokoisten mallien päällä. Tarjoamme ajankohtaista muotia joka kuitenkin kestää hyvin aikaa. Meiltä löydät tietenkin myös kaikki aiemmat suosikkisi. Meille Cellbesillä on tärkeää, että tunnet olosi kotoiseksi.


Olemme myös tehneet muutoksia, jotta sinun on helpompi löytää se mitä etsit. Mallistot esitellään paremmin ja selkeämmin. Kuvakielemme on uudistettu, vaatteet on tuotu etualalle ja mallistojen jaottelua on selkeytetty.


Nyt varmasti ymmärrät, miksi odotamme innolla tulevaa syksyä. Ole meihin yhteydessä jos sinulla on kysyttävää tai ajatuksia tekemistämme muutoksista. Sinulla voi myös olla muita ajatuksia, jotka haluaisit jakaa kanssamme.


Tervetuloa syksyn tullen Cellbesille.


Lämpimin terveisin
Yvonne Eriksson
Cellbes TJ
Kiinni
Soita meille
(ma-pe 8-21) 020 690 680
Lähetä meille sähköpostia kysymykset@cellbes.fi
Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.
Mene asiakaspalvelun sivulle